Verkkokauppa

Osta Omama-tuotteita kätevästi verkkokaupasta.

Ostoksille verkkokauppaan

Galleria

Tutustu tuotteiden kuoseihin galleriassa

Tutustu kuoseihin

 

 

Vinkit ja pesuohjeet

Katso ohjeita ja vinkkejä

Tutustu vinkkeihin

 

Omama

Omama on yhden naisen yritys ja nimeltäni olen Tanja Taipale. Omaman perustin ollessani äitiyslomalla vuonna 2010. Omama nimi syntyi äitiydestä: mama ja yrityksestä, joka on oma. Tässä pikkufirmassa teen kaiken itse, paitsi kirjanpidon; se ei ole minusta sitä kivointa puuhaa. Minulla on kolme lasta ja yksi mies, kaksi ompelukonetta, kaksi saumuria ja peitetikkikone. Olen vallannut kotoamme yhden huoneen Omaman käyttöön.

Kankaat ja valmistus

Pyrin käyttämään ensisijaisesti kotimaisia kankaita tai luomua. Koska suomalainen yrittäjyys on tärkeää ja haluan tukea toiminnallani sitä, ostan kankaat pääsääntöisesti suomalaisilta yrityksiltä. Omama -tuotteet valmistan yksilöllisesti käsityönä kotona Kotkassa.
(Pikatietoisku Kotkasta: Kotkas mennää kesäl tuuril Lehmää, syyää toril possoi, mennää jonnee tai ei minnee. Persoonat: miä, siä, se, myä, tyä.)

Valikoimiini kuuluu mm.:

Kukkarot, pussukat, huivit, laukut, ruokalaput, imetyspaidat- ja tunikat, tunikamekot, paidat, housut, kuolalaput…
Kestotuotteista: bambutiskiliinat eli tiskirätit, liivinsuojat, lisäimut kestovaippohin, kestovaipat, harkkahousut ja pikkuhousunsuojat sekä kuukautissiteet.

Myytävät tuotteet ovat pääsääntöisesti heti varastosta saatavia. Myös muita tuotteita on toisinaan saatavilla, inspiraation yllättäessa ja ajan antaessa myöten. Yritystoimintani on sivutoimisesta: perheen ja palkkatyön ehdoilla. Haluan tarjota hyvän asiakaspalvelun ja postitan tilaukset viimeistään maksusta seuraavana päivänä.

Mikäli jostain tuotteesta ei ole valittavana haluamaasi kokoa tai haluaisit tuotteen vaikkapa hieman eri mallisena, niin toteutan toiveesi mahdollisuuksien mukaan. Myös mittatilaustöitä otan vastaan.

Kestotuotteiden käyttäminen on ympäristöystävällistä ja ne tulevat taloudellisesti edullisemmaksi kuin kertakäyttöisten. Myös kierrättäminen on tärkeää, siksi esimerkiksi postituksessa uusiokäytetään kirjekuoria ja laatikoita.

Imetysasioista ja kestotuotteista minulla on vuosien kokemus ja ne ovat lähellä sydäntäni. Oman tuotemerkin kestovaippa syntyi, kun halusin löytää omalle lapselle sen täydellisen kestovaipan, joka sopii koko vaippaiän. Lapsen ruokailussa kiinteisiin siirryttäessä tuli tarve pitkälle ruokalapulle ja se on suunniteltu lapselle joka syö ihan itse ns. sormiruokaa.

Mistä Omaman tuotteita saa?

Omaman nettikaupasta tai jälleenmyyjiltä:
Illumitech Lighting Store, Raakunkuja, Kotka. www.illumitechstore.fi
Vadelmatarha, Kotka Hovinsaari
Vadelmatarha, Kouvola
Kauneushoitola Tuike, nettikauppa https://tuikekauppa.fi/ 
Tamburiini, Keskuskatu, Kotka

Varsinaista liiketilaa Omamalla ei siis ole ja jälleenmyyjien valikoimat vaihtelevat.
Omama -nettikaupan tilaukset voi kuitenkin tulla noutamaan meiltä kotoa tai postitse.

Aina on mahdollisuus kehittyä ja otan mielelläni ideoita ja toiveita vastaan: s-postilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Puhelimitse tavoitat minut parhaiten virka-ajan jälkeen, kun olen palkkatöistäni vapautunut.

Iloisin terveisin, Tanja/Omama